пʼятницю, 2 грудня 2011 р.

Трудіться на себе

Сьогодні хочу написати тим, які не задоволені своїм заробітком на біржах статей. Багато пишуть, що скільки не намагаються, все лежить мертвим вантажем і накопичується з надзвичайною швидкістю, а доходу, практично, ніякого. Я розумію, що такий розвиток подій відбиває всяке бажання трудитися. І це природно. Деякі, найбільш зневірені, знижували ціни на свої статті до мінімуму, але так і не домоглися бажаного результату, не хочуть налітати покупці і розкуповувати їхні твори. А їсти хочеться, а трудящий, як кажуть, гідний прожитку. З цієї простої причини, деякі з наших колег дивляться на те, щоб залишити свою працю і шукати щось інше.
Сьогодні хочу просити таких не поспішати зі зміною виду діяльності, хоча іноді це корисно. Я пропоную продовжувати писати, але не для архіву бірж, а для своїх власних сайтів. Почніть, друзі, наповнювати своїм контентом не чужі сайти, допомагаючи людям заробляти, а наповнюйте свої власні сайти, заробляючи на своєму контенті набагато більше, ніж це можна зробити на біржі тексту. Не вмієте створювати сайти? Це сьогодні не проблема, нині сайти вже можуть створювати навіть діти і навчитися цьому дуже легко. Але Ви отримаєте новий стимул до роботи і через півроку вже відчуєте прилив грошових коштів. Так, через півроку, але воно того варте, повірте.
Ну, а якщо я Вас не переконав і Ви не готові спробувати себе в якості вебмайстра, то придбайте, в такому випадку вибростанок для виготовлення блоків і робіть зі свого гаража або дачі, майстерню з виготовлення будівельних блоків. Можливо, Ви знайдете себе на цьому поприщі, а про копірайтинг будете згадувати, як про минуле життя, в якій Вам не дуже щастило.

Немає коментарів:

Дописати коментар