середа, 21 грудня 2011 р.

Створення сайтів або виконання мрії?

Не втомлююся наводити приклади з життя відомих людей, які зрозуміли просто правило і зробили на цьому дуже солідний капітал.
Наведемо третій приклад:
Як то хлопець на ім'я Рей Джакузі дуже невдало почав свій бізнес, намагаючись реалізувати свої ванни фізіотерапевта, проте усвідомивши свої упущення - не здався, а задав собі питання «Так все ж, що я продаю на
насправді? »І коли зрозумів, що:« Гарячі струмені води для дому »- ця відповідь кардинально змінив його життя.

Ще приклад:
На початку 1950-х років, минулого сторіччя - майже кожна американської сім'я мала на кухні - місткий, білий квадратний холодильник. До тих пір, поки молоко зберігалося холодним, і холодильник не вимагав особливого догляду він цілком влаштовував власників, які навіть не замислювалися його міняти на іншу модель.
Як же можна тоді продавати холодильники, якщо вони є практично в кожній родині? «Що ж ми продаємо насправді?»
І ось тут - прийшло несподіване розуміння, того - що можна продавати холодильники як елемент самого кухонного інтер'єру ...
А що, якщо створити холодильники різних фасонів і кольорів, практично - на будь-який смак і побажання. І така концепція зробила революцію в торгівлі холодильними приладами, яка залишається важливою і актуальною і донині ..!
Всі знають, що можна пропонувати послугу створення сайтів, продаючи, зрештою, зроблені сайти. Але якщо підійти до цього креативно і продавати мрію людині, яка давно бажає мати свій сайт, але не вміє його сам створювати, то продажі злетять до ніс, що називається.
Давайте проаналізуємо глибоко і цей наочний приклад з життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар