пʼятниця, 23 грудня 2011 р.

Хто какий копірайтер

Копірайтер - людина, яка здатна написати текст на задану тематику, визначеного розміру, з урахуванням поставлених цілей. Копірайтер займається створенням контенту сайту, який впливає на відвідуваність, індексовані пошуковими системами і зацікавленість цільової аудиторії. Спочатку працювати копірайтером означало вміти створювати рекламні та презентаційні тексти (т.зв. продає текст). Однак, зараз обов'язки копірайтера розширилися і кілька модифікувалися.
З розвитком інтернет-технологій, копірайтер не тільки повинен написати якісний, унікальний і цікавий текст, який в кращому світлі відобразити рекламований продукт або компанію, також він
повинен бути ознайомленим з основами SEO копірайтингу. Кожен професійний копірайтер повинен знати як оптимізувати текст таким чином, щоб він став привабливий для пошукових роботів, бо тексти впливають на рейтинг сайту. Це завдання не з простих, але копірайтер повинен знайти золоту середину між оптимізованим і читабельним текстом. Якщо вона була знайдена, текст може стати потужним інструментом реклами, стимулюючи зростання продажів.
Коментуйте!

З повагою до Вас, Берездецький Микола

Немає коментарів:

Дописати коментар