середа, 21 грудня 2011 р.

Отже, що ж таке Адвего - такий напис знаходиться прямо на головній сторінці цього сервісу. А цікаво, що ж таке Адвего, і з чим його можна з'їсти, вірніше, як на ньому можна заробити? Зараз я постараюся в декількох абзацах своїх міркувань розповісти про заробіток в цій системі, причому відразу скажу, що заробити тут може кожен, але не кожен може заробити стільки, що міг би сказати, що заробив ...

Отже, це ніби як біржа копірайтингу, бо тут, як і на багатьох подібних біржах, можна заробляти написанням статей на замовлення, або на продаж - в спеціальний магазин контенту, тобто, простіше кажучи - магазин текстів. Припустимо, є сайт, присвячений матері і дитині, і цьому сайту потрібні якісні статті. Де отримати унікальну і цікаву статтю про меню дитини після року, або, наприклад, про мамине або дитяче здоров'я? Про матір і дитину найкраще напишуть самі матері, а значить, власники подібного сайту буде замовляти цікаві статті у жінок копірайтерів. Якщо комусь потрібні статті про домени та хостинг, то "собаку з'їли" на цьому багато блогери. Якщо ж потрібно написати про айфони, аську або настройки телефону, то краще школярів це навряд чи хтось зробить. Значить на біржі кожному знайдеться робота.
Увага! Не намагайтеся скопіювати статті з Інтернету і підсунути на продаж - вас просто викинуть з системи, тому що є така програма Advego Plagiatus, яка шукає копії статей, і видає відсоток унікальності! Завантажити цю програму можна прямо на сайті Адвего!
Зрозуміло річ, що спочатку треба зареєструватися на біржі Адвего, а потім почати роботу, ось посилання - реєстрація на біржі Адвего!
Потім заходите в пункти меню "Автори" (1) - "Пошук роботи" (2), де ви можете вибрати "доступні замовлення" (3), або відсортувати тільки "рекламні замовлення" (4), які зазвичай пов'язані з постінгом на форумах , залишенням коментарів, і іншими діями по просуванню ресурсів замовників, але не з копірайтингом. Під цифрою 5 - "Персональні замовлення" - ви їх зможете отримати, якщо ваша робота сподобається замовникові, і він внесе вас до свого БС, тобто Білий Список виконавців.

Уважно читайте завдання в замовленні, а потім сміливо натискайте "Взяти в роботу". Якщо взяти вийшло, то пора виконувати! До речі, там у замовленні написано час на виконання завдання - не допускати просрока!
Я тут не став розглядати питання реєстрації, підтвердження по емейлу, думаю розберетеся, не маленькі. І питання по гаманцях вебмані теж не буду чіпати - це окрема велика тема.

Немає коментарів:

Дописати коментар